Hírek

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

A romhányi Rózsakert Vendégháztól néhány percnyi távolságra található Bánk és fő attrakciója a Bánki tó. A Bánki tó egyik fő nevezetessége pezsgő koncertélete, amelynek egyik kiemelkedő eseménye a július 16-17 között, ím már hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Bánkitó Fesztivál.

Az idei fesztivál szlogenje: Mindenkinek több oldala van. A mottóval a szervezők arra a jelenségre kívánnak reflektálni, hogy ez egy olyan fesztivál, ahol egyszerre lehet tóparton, tópartokon ernyedni, koncerteken tombolni, s mindemellett művelődni, gondolkozni, s részt venni civil és művészeti-kulturális programokon.

Az idei fesztivál - ill. az azt megelőző kampány - központi gondolata szerint mindenkinek több oldala van. Társadalmi felelősségvállalásra szeretnék buzdítani, aktivizálni közönségüket. Bármivel is foglalkozzon az ember, minden esetben bele kell, hogy férjen a tudatos cselekvés, az aktív társadalmi jelenlét. Az eseményről a www.tekerjatora.hu oldalon is érdeklődhetsz, vagy a Fesztivál hivatalos facebook oldalán (facebook.com/bankitofeszt) és számos programajánló oldalon is tájékozódhatsz. Javasoljuk, hogy időben vásárold meg a jegyet, mert a fesztivál rendkívül népszerű és bizony pórul járhatsz…

Amennyiben a Rózsakert Vendégházban szállnál meg barátaiddal az esemény alatt, nálunk kerékpárt is kaphattok, hogy átkerekezzetek a Bánki tóhoz. Íme a tavalyi, 2014-es program étvágygerjesztőnek:

Bánkitó Fesztivál 2015 a Rózsakert Vendégház Romhány közelében