Szolgáltatásaink

Previous
Next

Szauna

4500 Ft/alkalom

– három óra

Kicsi, de makulátlan finn szaunánk segít az ellazulásban, a méregtelenítésben. A szaunában parajdi sótömbök kerültek elhelyezésre. A só tisztítja a levegőt és antibakteriális hatású.

Masszázs és sószoba


80 perc – 7300 Ft

60 perc - 5000 Ft

30 perc – 3500 Ft

(további árak a képek

között)

Vendégházunk kiváló masszőrrel rendelkezik, aki japán shiatsu, valamint frissítő (svéd) masszázsban részesíti vendégeinket. A shiatsu masszázs – mely részben a kínai akupresszúrára épül – egyensúlyba hozza a test energiáit és oldja a feszültségeket. Természetesen kérhet teljes test, hát, vagy akár talpmasszázst is. Az egyedi stílus mellett a masszázs szoba másik sajátossága a már említett levegőt tisztító, antibakteriális hatású erdélyi (parajdi) só tömbök jelenléte. Masszázs igényedet helyszínen is megrendelheted, ugyanakkor biztosabb, ha előre jelzed.

A sószoba használata – a masszázsszolgáltatás szünetelése alatt – ingyenes.

Click Here
Previous
Next
Previous
Next

Bőséges reggeli

Svédasztal 4500 Ft /fő


Kontinentális, meleg

reggeli 2200 Ft /fő

Svédasztal: A kontinentális és a meleg reggeli minden eleme, plusz házi saláta, sütemény, gyümölcs, rostos üdítő, és idényjellegű meglepetés. Továbbá a svédasztal részét képezik helyi termékek (pl. kecskesajt) mellett különleges erdei összetevők is (erdei gombák, füvek, gyógynövények), de más nemzetek konyhaspecialitásai is felbukkannak (pl. görög, bolgár saláták).

Kontinentális: Friss pékáru, vaj, lekvár, méz, hideg felvágott, sajt, kávé, tea.

Meleg reggeli: Rántotta, vagy sonka tojás, vagy töltött tojáslepény, vagy sült, ill. főtt virsli, pékáru, tea kávé.

A Rózsakert Vendégházban a kávé, a tea, a szóda, valamint a forrásvíz korlátlan fogyasztása ingyenes.

Igény esetén szakács készíti el Önöknek a kívánt ebédet, vagy vacsorát a helyszínen (a kertben), vagy a helyszínre szállítva. Az ár ez esetben megegyezés kérdése.

A környék éttermei is rendelkezésre állnak a hét mindennapján házhozszállítással is.

Fürdődézsa (parajdi só)

15 000-20 000

Ft/alkalom

időszaktól függően

Tízszemélyes sódézsánkat fával fűtjük fel, mely időigényes folyamat, így mindenképpen előre kérnénk jelezni az igényt. A vízben általában 400 kiló sót oldunk fel.

Previous
Next
Previous
Next

Kerékpár bérlés, kerékpár szerelés oktatás

1300 Ft/nap
oktatás – 15 000 Ft (2x4

óra, 2-8 fő)

A Rózsakert vendégház nyolc felnőtt és két darab gyermekkerékpárral rendelkezik, amelyek bérelhetők. Szervezünk többek között fél-egynapos körutakat különböző különböző Nógrád-megyei nevezetességek érintésével, vagy túrát a közeli Dunakanyarba, amikor a bérleti lehetőség mellé igény esetén a kerékpárok szállítását is megoldjuk. A részletekről kérjük érdeklődjön telefonon, vagy e-mail-ben. Továbbá kerékpáros térképek és túraajánlatok is elérhetőek.

Vendégházunkban működik a Kalapács Bringa Szerviz. Új szolgáltatásunk keretében akár egy hétvégi tartózkodás alatt elsajátíthatók a kerékpárjavítás főbb mozzanatai, így legközelebb nem kell azonnal szerelőhöz fordulni, ha baj van. Szakemberünk 2×4 órában mutatja be és magyarázza el a fontosabb, illetve gyakrabban előforduló problémák megoldását.

Horgászat

Ár megállapodás

szerint

Kedvcsináló gyorstalpaló oktatásunk és horgásztatásunk keretében megtanítjuk a felszerelés összeállítását, továbbá egy egyszerű, de hatékony úszózó és fenekező technikát. Horgászatot szervezünk a környező tavak ésvagy a Duna, Ipoly folyó valamelyikére, sőt, igény esetén horgászvizsga letételét követően engedély megszerzésére is lehetőség nyílik. Teljes felszereléssel rendelkezünk, akár tíz főre is. A bérlési feltételekről egyedileg tudunk megállapodni, hiszen előre nem tudjuk, mi a pontos igényed.

Previous
Next

Ingyenes szolgáltatásaink

Számítógép és vetítőgép használati lehetőség

Bármikor igénybe veheted számítógépünket, nyomtatónkat és kivetítőnket (természetesen az internet is ingyenes számodra az egész házban elérhető WiFi-n keresztül). Amennyiben igényli, pihenése alatt értékmegőrzést is vállalunk.

Sportfelszerelések

Ping-pong asztal, Darts,

Futball- és Kosárlabda, Tollasütők.

Kisgyermekek részére etetőszéket , összecsukható gyerekágyat és babafürdető kádat biztosítunk – ugyancsak díjmentesen.